GAMING S novou funkciou Discord Voice budete môcť komunikovať s priateľmi priamo cez Xbox

NETKY.SK • 30 Júl 2022, 16:00 • 2 min
GAMING S novou funkciou Discord Voice budete môcť komunikovať s priateľmi priamo cez Xbox

Majitelia hernej konzoly Xbox budú mať už čoskoro možnosť pripojiť sa na Discord k hlasovým chatom priamo z ich hernej konzoly Xbox Series X|S a Xbox One a všetko nastaviť pomocou mobilnej aplikácie Xbox.

slovakia

left justify in out

Máte večer dohodnutý gaming so svojimi priateľmi, ktorí budú na inej platforme cez cross-play a potrebujete spolu komunikovať? To už nebude žiadny problém! Pripojte sa do jedného hlasového rozhovoru, či už ste na konzole Xbox, PC alebo mobilnom zariadení.

 

 

Discord začal spájať ľudí okolo hier bez ohľadu na to, akú platformu používajú. Discord Voice na Xboxe je niečo, čo používatelia Discordu po celom svete žiadali. Xbox Insiders majú možnosť vyskúšať si Discord Voice už teraz, no pre všetkých hráčov bude táto možnosť verejne dostupná koncom tohto roka.

 

Ako to bude fungovať?

 

img

Prvým krokom je prepojenie Xbox a Discord účtu. Následne budete tieto účty musieť znova prepojiť, aby ste udelili nové povolenia potrebné na prístup k službe Voice na konzole Xbox. Prepojenie vašich účtov Xbox a Discord vám umožní zobraziť vašu menovku hráča, aktuálnu hernú aktivitu a ako dlho už túto hru hráte vo svojom profile.

 

 

Preneste svoj Discord Voice Call do Xboxu

 

img

 

Discord Voice chat na Xbox funguje tak, že sa váš hlasový hovor prenáša z Discordu do vášho Xboxu. Ak to chcete urobiť, musíte mať na svojom mobilnom zariadení nainštalovanú mobilnú aplikáciu Xbox. Mobilná aplikácia Xbox je dostupná na rovnakých platformách ako mobilná aplikácia Discord: iOS a Android.

 

 

Ak hráte na svojej konzole, budete tak môcť vidieť, kto sa zúčastňuje hovoru a kto práve teraz rozpráva. Budete tiež môcť upraviť zvuk a prepínať medzi Discord Voice a herným chatom Xbox. Snímka obrazovky ovládacieho panela Xbox, kde Wumpus, Graggle, Phibi a Mallow komunikujú cez Discord na Xboxe pri hraní Minecraft Dungeons.

 

img

 

Možno vás zaujme: GAMING Sims 4 ponúkne možnosť výberu sexualnej orientácie



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies