GAMING Nová Mafia je v procese vývoja! Máte radi mafiánsky svet? Príďte sa pozrieť na hudobný koncert

NETKY.SK • 22 Máj 2022, 16:00 • 2 min
GAMING Nová Mafia je v procese vývoja! Máte radi mafiánsky svet? Príďte sa pozrieť na hudobný koncert

Štvrtá časť série Mafia je momentálne v štádiu vývoja. Koncert z mafiánskeho sveta ponúka hudobný zážitok a bohatý program pre hráčov.

slovakia

left justify in out

Informácie o vývoji Mafia 4 poskytol herný portál Kotaku. Ten zverejnil správu o  personálnych zmenách. Do tímu sa pripojil novovymenovaný šéf herného štúdia Hangar 13 Nick Baynes, ktorý vedie vývoj úplne novej hry Mafia s kódovým označením Nero. Kde by mala byť zasadená dejová linka novej Mafie? Nie je to definitívne stanovené, no mohlo by ísť o prequel k trilógii. V procese vývoja sa využíva Unreal Engine 5.

 

img

 

Teraz sa presunieme späť v čase a do obdobie prvej Mafie a do kultúrneho okienka.

 

img

 

Mafia: The City of Lost Heaven je hrou, ktorá jednoznačne patrí medzi tie najlepšie videoherné tituly vytvorené na území Českej republiky. Na úspech tejto hry nadviazali ďalšie herné pokračovania Mafia 2 a Mafia 3. Najnovšie sem patrí aj remake už spomínanej legendárnej jednotky, ktorý obohatil hru rovnako skvelým českým dabingom.

 

 

Filharmónia Brno patrí k českej orchestrálnej špičke. Ponúka ročne okolo stovky koncertov. Jedným z nich bude 29. 5. 2022 s hernou tematikou Mafia, kde sa zúčastní viac ako 60 hudobníkov. Pod taktovkou Chuhei Iwasakiho sa na Brnianskom výstavisku rozoznejú skladby, na ktoré mnohí hráči dodnes spomínajú s nostalgiou.  

 

img

 

Hudbu do Mafie zložil Vladimír Šimůnek a nahral Český symfonický orchester pod vedením Adama Klemensa. O sprievod k Mafii II sa postarali Matúš Široký a Adam Kuruc, nahrávku potom urobil orchester Prague FILMHarmonic Orchestra pod taktovkou Andyho Bricka. O ďalšie diely Mafie, vrátane remaku, sa zaslúžili Jim Bonney a Jesse Harlin.

 

img

 

Súčasťou fenomenálneho hudobného zážitku je aj bohatý pro gram, ktorý sa nesie v mafiánskej atmosfére. Oslavovať sa bude vo veľkom, nakoľko to je už 20 rokov od vydania tejto kultovej hry. Organizátori kultúrneho podujatia si pre fanúšikovskú základňu plánujú pripraviť oslavu vo veľkolepom štýle:

  • Dokument o dabingu Mafia
  • Mafiánsky kvíz
  • Mafiánsky bar
  • Súťaž o najlepší kostým
  • Súťaž v závode

 

Súťaž bude prebiehať v hernej misii Fairplay, kde si hráči zmerajú svoje sily v jednej z najťažšej časti hry. Kto prejde závodnú dráhu v najrýchlejšom čase? Víťaza čaká pripravená odmena. O tom, že ide naozaj o náročný pretek, spomína aj známý český herec Petr Rychlý.

 

 

Možno vás zaujme: GAMING České vankúše do boja! Nové zábery z hry Bulánci 2.0



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona