GAMING Nová expanzia pre ETS 2 nevyjde! Vývojári sa chcú vyhnúť nedorozumeniu

NETKY.SK • 5 Jún 2022, 16:00 • 2 min
GAMING Nová expanzia pre ETS 2 nevyjde! Vývojári sa chcú vyhnúť nedorozumeniu

Herní vývojári z SCS Software uvádzajú nové informácie pre herné rozšírenie s názvom Heart of Russia. Aký osud čaká spomínané herné DLC?

slovakia

left justify in out

Aká je budúcnosť herného rozšírenia Heart of Russia DLC s rozšírením máp pre Euro Truck Simulator 2? Autori SCS Software odpovedali na dôležité otázky a priniesli nové informácie.

 

Do vývoja investovali mnoho úsilia, aby tento nový región prepracovali naozaj do najväčších detailov s unikátnym zážitkom. Pevne verili že herná komunita, najmä tá v Rusku, by to naozaj ocenila.

 

 

Všetko sa začalo 24. februára 2022, kedy chýbalo hernými vývojárom asi 6-8 týždňov na dokončenie práce na veľmi očakávanom novom DLC Heart of Russia. Avšak všetko sa zmenilo po vypuknutí konfliktu medzi Ruskom a Ukrajinou.

 

SCS Software patrí k herným štúdiám, ktoré sa pridalo k podpore Ukrajiny. Začali prispievať do viacerých charitatívnych organizácií poskytujúcich humanitárnu pomoc na území Ukrajiny a pomoc tým, ktorí sa museli evakuovať.

 

K téme: GAMING Herné štúdiá vyjadrili podporu Ukrajine po svojom

 

Vďaka štedrej pomoci #BestCommunityEver, sa im podarilo zvýšiť čiastku darov tým, že prispeli celým výťažkom z predaja ukrajinského Paint Jobs Pack DLC. Viac ako 85 000 hráčov sa rozhodlo kúpiť podporujúce DLC.

 

 

Teraz však DLC Heart of Russia čelí veľkej neistote. Herní vývojári si položili veľa otázok, ako s týmto rozširujúcim obsahom pokračovať. Pri vývoji hier sa snažia byť autori čo najviac apolitickí. Ich simulátor kamiónov umožňuje ľuďom spojiť sa, kde môžu pokojne navštíviť virtuálne susednú krajinu a užiť si hobby

 

Keďže herné rozšírenie Heart of Russia sa priamo týka Ruska, autori hry sa rozhodli upustiť od vydania DLC. Ich rozhodnutie vnímajú ako správnu voľbu, aby nebolo v žiadnom prípade vnímané ako podpora alebo tolerancia agresie.

 

Možno vás zaujme: GAMING České vankúše do boja! Nové zábery z hry Bulánci 2.0



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies