GAMING Microsoft poriadne zamiešal karty! Ako jednoducho sprístupnil hranie Fortnite na iOS a Android?

NETKY.SK • 14 Máj 2022, 16:00 • 2 min
GAMING Microsoft poriadne zamiešal karty! Ako jednoducho sprístupnil hranie Fortnite na iOS a Android?

Microsoft Xbox ponúka hráčom mobilného zariadenia nový a jednoduchý spôsob, ako si môžu zahrať hru Fortnite.

slovakia

left justify in out

Spoločnosti Microsoft sa darí rozšírenie hernej komunity aj vďaka stále sa vyvíjajúcemu trendu cloudového hrania. Táto stále sa vyvíjajúca technológia umožní hranie na podporujúcom zariadení mnohým hráčom, nech sú kdekoľvek.

 

 

Microsoft Xbox oznámil, že sa spojil s Epic Games a sprístupnil tak známu hru Fortnite pre platformy a zariadenia s podporou prehliadača úplne zadarmo s Xbox Cloud Gaming (Beta) v 26-tich krajinách.

 

Na spustenie a hranie hry Fortnite prostredníctvom Xbox Cloud Gaming potrebujete:

  • Microsoft účet
  • Mobilný telefón alebo tablet so systémom iOS, iPadOS, Android alebo počítač s operačným systémom a s prístupom na internet

 

To všetko bez nutnosti inštalácie alebo akéhokoľvek plateného členstva. Vo webovom prehliadači prejdete na URL adresu Xbox.com/play. Následne sa prihlásite pomocou svojho účtu Microsoft, aby ste sa mohli zabávať s priateľmi. Hranie Fortnite cez Xbox Cloud Gaming podporuje natívne dotykové ovládanie alebo podporovaným ovládačom.

 

 

Ide o dôležitý krok na pridanie Free-to-Play titulu do katalógu cloudových hier a práve s hrou Fortnite je to len začiatok. Microsoft Xbox má v pláne priniesť viac bezplatných hier, ktoré hráči milujú. Ich cieľom je sprístupniť hry 3 miliardám hráčov na celom svete a cloud zohráva v tejto misii dôležitú úlohu.

 

Možno vás zaujme: GAMING Fortnite prináša obrovské zmeny a prispieva k humanitárnej pomoci



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies