GAMING Lúpež virtuálnych predmetov v hodnote 6 miliónov dolárov!

NETKY.SK • 27 August 2022, 16:00 • 2 min
GAMING Lúpež virtuálnych predmetov v hodnote 6 miliónov dolárov!

Hekeri zacielili svoj virtuálny útok na webovú stránku CS.Money. Ide o krádež virtuálnych predmetov z hry Counter Strike Global Offensive v hodnote približne 6 miliónov dolárov.

slovakia

left justify in out

Útok potvrdili správcovia stránky. O tejto škandalóznej akcii informujú aj na sociálnej sieti Twitter. Ide o známu stránku na výmenu virtuálnych herných predmetov (skinov). Prvou reakciou bolo vypnutie služieb, respektíve robotov na realizovanie transakcie, ale aj prístupu na webovú stránku.

 

img

 

„Problém vyriešime a urobíme všetko pre to, aby sme webovú stránku vrátili späť do prevádzky,“ uviedli majitelia platformy.

 

 

Čo spôsobilo tento problém?

Narušenie služieb spôsobili prostredníctvom kompromitovaných súborov MA, vďaka čomu sa im podarilo ukradnúť virtuálne herné predmety v hodnote niekoľkých miliónov, vrátane skinov vlastnených používateľmi.

 

 

Dobré správy! K najaktuálnejším informáciam o vážnej situácii dodáva spoločnosť CS.Money, že už polovici ľudí vrátili späť ich ukradnuté skiny. Ďalej však vyšetrujú a analyzujú situáciu, aby sa mohli vrátiť späť online a vrátiť všetky ukradnuté virtuálne predmety ich majiteľom.

 

 

„Stále robíme všetko, čo je v našich silách, aby sme vrátili každý ukradnutý skin používateľom našej platformy CS.MONEY. Sme pripravení nahradiť straty v prípade, že nebudeme môcť vrátiť ukradnuté skiny. Viac podrobností poskytneme neskôr, keď dokončíme všetky procesy súvisiace s vrátením skinov, čo je teraz našou najvyššou prioritou.“

 

Možno vás zaujme: GAMING Do novej hry MultiVersus prichádza prvá sezóna Battle Passu! Aké zaujímavé postavy tu nájdete?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies