GAMING GTA Online: The Contract prináša známe tváre

NETKY.SK • 19 December 2021, 13:00 • 2 min
GAMING GTA Online: The Contract prináša známe tváre

Do online sveta Grand Theft Auto V prichádza nový update. Prináša známe tváre z príbehovej kampane, ale aj celebritu z nášho sveta. Vypočuť si môžeme nové hudobné hity.

slovakia

left justify in out

Pre mnoho hráčov je to už dlhší čas od odohrania príbehovej kampane Grand Theft Auto V, no každý, kto si ňou prešiel, tak určite nezabudol na hlavné trio hrateľných postáv. Najmladšia herná postava Franklin Clinton prichádza na scénu spolu s jeho agentúrou, ktorá sa zameriava na riešenia problémov celebrít. Samozrejme nesmie chýbať Lamar Davis a štvornohý kamarát Chop. Nové príbehové misie čakajú hráčov GTA Online. To však nie je všetko!

 

img


Jedna z celebrít z nášho sveta prichádza do herného sveta GTA. Ide o známeho hudobného producenta Dr. Dre. Nahliadneme aj do jeho tvorby hudby. Misie budú súvisieť s hudobnými novinkami. Hráči si môžu naladiť novú rádiovú stanicu. Hudba však nie je to jediné, čo nový update priniesol.

 

Herné zmeny sa rozširujú o nasledujúce herné predmety a doplnky:

  • 3 herné zbrane
  • 7 nových typov áut
  • nové oblečenia a doplnky pre hernú postavu
  • bonusové misie a väčšie odmeny

img

 

Zmeny prichádzajú aj do systému hry. Hráči by mali mať menej upozornení prostredníctvom mobilného telefónu v hre. Ten oznamuje viaceré akcie, akými sú pozvanie do herného sveta, misie a iné interaktívne akcie. Mnoho ďalších zmien stručne uviedol Rockstar Games na sociálnej sieti:

 

The Contract je nový update, ktorý si môžete vyskúšať v GTA Online už od 15. decembra 2021.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies