GAMING Fortnite prináša obrovské zmeny a prispieva k humanitárnej pomoci

NETKY.SK • 3 Apríl 2022, 16:00 • 2 min
GAMING Fortnite prináša obrovské zmeny a prispieva k humanitárnej pomoci

Epic Games priniesol do hry Fortnite nový režim bez budovania s názvom Zero build mode.

slovakia

left justify in out

Fortnite opäť priniesol veľa nového obsahu, ktorý si môžu hráči užiť. Nové skiny na odomknutie a úplne nové herné výzvy. Popri množstve nového obsahu urobili Epic Games aj odvážne rozhodnutie – odstrániť budovateľský režim z Battle Royale.

 

Hráči Fortnite boli prekvapení, keď sa do hry dostal režim bez budovania v tretej kapitole druhej sezóny. Po pozitívnej reakcii od hráčov z neho spoločnosť Epic Games urobila trvalý režim s názvom Zero Build.

 

 

Reakcie na herný mód bez stavania boli z väčša pozitívne. Oceniť ho môžu najmä hráči, ktorí začínajú alebo sa chcú venovať taktike bez stavania. O hernom móde bez stavania sa vyjadril na sociálnej sieti aj známy streamer Ninja.

 

 

Ani napriek pozitívnym ohlasom z nového módu, sa budovanie nevrátilo k tradičným režimom Fortnite. Hráči dúfajú, že táto funkcia bude čoskoro späť spolu s režimom Zero Build. To by ich udržalo spokojných, pretože fanúšikovia hry by sa rozhodli pre svoj preferovaný režim.

 

 

Spoločnosť Epic Games oznámila, že venuje všetky výnosy zo svojej populárnej hry Fortnite na humanitárnu pomoc Ukrajine. Podarilo sa im vyzbierať vyše 100 miliónov dolárov.

 

Podľa spoločnosti Epic pôjde výťažok z Fortnite od 20. marca do 3. apríla 2022 na pomoc Ukrajine. K tejto humanitárnej pomoci sa pripája aj Xbox od Microsoftu a v danom časovom období poskytne čisté výnosy zo všetkých predajov obsahu Fortnite v obchode Microsoft Store.

 

Epic informuje, že všetky vyzbierané peniaze pôjdu na organizácie: UNICEF, the U.N.’s World Food Programme, UNHCR, the UN Refugee Agency a Direct Relief.

 

 

Možno vás zaujme: GAMING Humble Bundle „Stand with Ukraine“ ponúkol neuveriteľné množstvo úžasných hier a digitálnych produktov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona