GAMING Ako si vyskladať virtuálnu počítačovú zostavu

NETKY.SK • 13 Február 2022, 13:00 • 2 min
GAMING Ako si vyskladať virtuálnu počítačovú zostavu

Chceli by ste si nakonfigurovať svoje vlastné herné PC? Zapojenie PC komponentov na ich správne miesto nebolo nikdy jednoduchšie. Pustite sa do stavby svojho vysnívaného PC, alebo vyskladajte herné zariadenia pre klientov.

slovakia

left justify in out

Nedostatok komponentov? Vo virtuálnom svete to nie je problém. Celosvetová pandémia sa podpísala pod nedostatok viacerých komponentov, ktoré sú potrebné na nastavenie a vytvorenie ideálneho PC. Nedostatok čipov a grafických kariet nie je v hre PC Building Simulator žiadnym problémom.

 

img

 

Ak ste začiatočník, alebo skúsený veterán v technickom svete, stavbu počítačových zostáv si tu nájde každý z vás. Pre nováčikov je dostupná, v úvode hlavného herného menu, možnosť základného tutoriálu. Tutoriál sprevádza hráčov postupnými krokmi počas stavby a inštalácie počítačových komponentov. Hra poskytuje označenie a vysvetlenie technických názvov a detailný popis základných počítačových komponentov.

 

img

 

Ak máte dostatočné zručnosti, nastal správny čas na kariéru, v ktorej budete skladať počítačové zostavy od základov alebo ich budete opravovať podľa požiadaviek klienta. V tomto hernom režime máte viacero obmedzení. Aby ste sa dokázali uživiť, musíte si dávať pozor na termíny, ale aj správny finančný manažment.

 

img

 

Rozšírenie herného obsahu (DLC)

 

img

 

Workshop expanzie a vizuálne zmeny. Chýbajú vám zaujímavé a známe miesta? Presunte svoju technickú pracovňu do jednej zo známych firiem. Dostupné sú nasledujúce expanzie: Razer Workshop, Republic of Gamers Workshop, NZXT Workshop, Overclockers UK Workshop, AORUS Workshop, EVGA Workshop, Fractal Design Workshop. Na záver spomeniem Overclocked Edition Content, ktorá ponúka špeciálne upravené PC skrinky s motívom Hyper Beast.

 

Esports Expansion je rozširujúci obsah, ktorý vás zavedie do sveta e-športu. Svoje domáce alebo firemné pracovné miesto vymeníte za turnaj, kde budete opravovať počítačové zostavy pre e-športových hráčov. Pripravte PC zostavu, ktorá nebude mať žiadne limity a zabezpečí úspech špičkovým hráčom, ktorí potrebujú spoľahlivé zariadenie a silný výkon.

 

img
 

Simulátor vs Realita. V hre je vždy všetko jednoduchšie a v tomto prípade to platí rovnako. Aj napriek naozaj úžasnému prepracovaniu stavby rôznorodých kombinácií počítačových zostáv, ide o simuláciu, ktorá nemusí vždy zobrazovať reálne hodnoty a štatistiky počas testovania špeciálnymi programami alebo hodnotami po pretaktovaní (angl. overclocking).

 

Možno vás zaujme: GAMING PRÍBEH: Môj sused dôchodca trávi svoj voľný čas na virtuálnom bitevnom poli



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona