Game chce, aby obal jeho nového albumu navrhli fanúšikovia

NETKY.SK • 3 August 2014, 14:56 • 2 min
Game chce, aby obal jeho nového albumu navrhli fanúšikovia

BRATISLAVA - Americký rapper Game vyhlásil súťaž pre svojich priaznivcov, ktorí majú možnosť navrhnúť obal jeho pripravovanej kompilácie Year Of The Wolf.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný rodák z Los Angeles to oznámil prostredníctvom služby Instagram, kde už zverejnil jeden návrh od fanúšika. Súťaž potrvá do štvrtka 7. augusta, pričom víťaza rapper vyhlási nasledujúci deň. Spomínaná kompilácia Year Of The Wolf, ktorá sa pôvodne volala Blood Money La Familia, vyjde 16. septembra prostredníctvom eOne Music.


Game, vlastným menom Jayceon Terrell Taylor, debutoval v roku 2005 nahrávkou The Documentary, ktorá vyšla prostredníctvom Interscope Records a Aftermath Records. Druhý spomínaný label založil a vedie rapper a producent Dr. Dre. Neskôr Game pre údajné nezhody s 50 Centom, Dr. Drem a taktiež aj šéfom Interscope Records Jimmym Iovineom prešiel k vydavateľstvu Geffen Records, ktoré je sesterskou spoločnosťou Interscope Records. Tam vydal ďalšie dva albumy Doctor's Advocate (2006) a LAX (2008). Nasledujúce dve štúdiovky The R.E.D. Album (2011) a Jesus Piece (2012) však vydal znova u Interscope.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies