Galliani zostane výkonným riaditeľom AC, dohodol sa s Berlusconim

NETKY.SK • 1 December 2013, 16:01 • 2 min
Galliani zostane výkonným riaditeľom AC, dohodol sa s Berlusconim

MILÁNO - Galliani zostane výkonným riaditeľom AC, dohodol sa s Berlusconim .

slovakia

left justify in out

Adriano Galliani ostáva vo funkcii výkonného riaditeľa talianskeho futbalového klubu AC Miláno napriek tomu, že v piatok podal rezignáciu. V sobotu to vyhlásil klubový prezident Silvio Berlusconi.

"Adriano Galliani zostane vo svojej funkcii," šéfa klubu citovala agentúra Reuters.

Talianske médiá neskôr informovali, že Galliani súhlasil so zotrvaním v klube, pričom svoje povinnosti si bude deliť s Berlusconiho dcérou Barbarou. "Dnes sme sa definitívne dohodli, ako budeme riadiť klub. Vo funkcii výkonného riaditeľa budú dvaja ľudia - Adriano Galliani, ktorý bude mať na starosti najmä športovú stránku, Barbare Berlusconiovej pripadnú ostatné oblasti," vyhlásil Berlusconi.   

Galliani v piatok vyhlásil, že po takmer 28 rokoch vo funkcii rezignuje. Hlavným dôvodom mal byť spor s dcérou Silvia Berlusconiho Barbarou, ktorá povedala, že klub potrebuje novú filozofiu riadenia a čerstvú krv, nikdy ale otvorene nežiadala Gallianiho odchod. "Odchádzam buď s dohodou, alebo aj bez nej. Utrpel som vážnu osobnú ujmu. Teraz nebudem akceptovať žiadne ponuky od nikoho. Ak ste dostali takýto úder, musíte mať inteligenciu a silu nechať uplynúť istý čas, aby ste potom prijali rozhodnutia s chladnou hlavou," povedal Galliani, ktorého menoval do funkcie Berlusconi v roku 1986 a počas jeho pôsobenia slávil klub veľké úspechy a vyhral 28 trofejí.

Milánu však nevyšiel vstup do prebiehajúcej sezóny a momentálne figuruje až na 13. priečke v Serii A.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies