Galliani po milánskom derby: Výkon Kucku bol ohromujúci

NETKY.SK • 1 Február 2016, 09:49 • 2 min
Galliani po milánskom derby: Výkon Kucku bol ohromujúci

MILÁNO - Slovenský reprezentant Juraj Kucka sa tešil z nečakane hladkého víťazstva svojho AC Miláno v šlágri 22. kola najvyššej talianskej futbalovej súťaže nad mestským rivalom Interom. Dvadsaťosemročný rodák z Bojníc odohral celý zápas a v 65. min dostal žltú kartu.

slovakia

left justify in out

Výkon niekdajšieho hráča FC Janov či Sparty Praha v pozitívnom zmysle zaujal množstvo fanúšikov. Viceprezident AC Miláno Adriano Galliani po stretnutí na adresu Slováka nešetril slovami chvály.

 

"Dnes večer som bol neskutočne ohromený hrou Juraja Kucku. Má neuveriteľne fyzické schopnosti," vyhlásil Galliani pre oficiálnu stránku "rossoneri" a dodal: "Fantastický bol aj Alex. V uplynulej sezóne ho priveľmi limitovali zranenia, ale je to špičkový hráč. Honda je naším kľúčovým mužom. Bacca je zase mimoriadny strelec, má jednu šancu a tú využije. Pred bránkou je nemilosrdný."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies