Galliani: AC Miláno bude o rok medzi najlepšími

NETKY.SK • 25 Február 2015, 09:43 • 2 min
Galliani: AC Miláno bude o rok medzi najlepšími

MILÁNO - Výkonný riaditeľ AC Miláno Adriano Galliani vyjadril presvedčenie, že taliansky futbalový klub sa v budúcej sezóne vráti na popredné priečky v najvyššej súťaži Serie A.

slovakia

left justify in out

"Rossoneri" sa v ostatných rokoch trápia, v tomto ročníku im po 24 kolách patrí 9. miesto, na priečku zaručujúcu účasť v Lige majstrov 2015/2016 majú 12-bodový odstup. Galliani z toho viní najmä zranenia, Milánčania si cez víkend poradili s Cesenou (2:0).


"Toto víťazstvo nám dáva sebadôveru. Potrebujeme získať konštantnosť, ak vyhráme dva alebo tri zápasy po sebe, pôjdeme v tabuľke nahor. Myslíme na blížiace sa duely, nastúpime proti veronským klubom Chievu a Hellasu. Najviac nás ovplyvňujú zranenia, dúfame, že sa to čoskoro skončí. Podľa mňa môžeme mať dobrý záver sezóny a v tej ďalšej budeme schopní preradiť na ďalší stupeň," povedal Galliani pre Gazzetta TV.


AC Miláno vyhralo od začiatku roka len dva zo siedmich ligových vystúpení, mužstvo momentálne vedie jeho bývalá hviezda Filippo Inzaghi. Ten po minulej sezóne vystriedal na lavičke Clarencea Seedorfa. Informácie pochádzajú z portálu goal.com.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies