Gallas chce hrať do štyridsiatky

NETKY.SK • 12 November 2013, 11:01 • 2 min
Gallas chce hrať do štyridsiatky

PERTH - Francúzsky obranca William Gallas po podpise kontraktu s tímom austrálskej A-League Perth Glory prezradil, že plánuje hrať futbal do svojej štyridsiatky.

slovakia

left justify in out

Bývalý hráč Chelsea, Arsenalu či Tottenhamu sa napriek záujmu Manchestru City, Crystalu Palace, klubov zo Stredného východu či Ameriky rozhodol prijať ponuku Perthu. Debut v novom drese absolvuje v sobotu. Jeho cieľom je ísť v šľapajach Alessandra Del Piera, Šindžiho Ona a Emila Heskeyho, ktorí sa presadili na austrálskej futbalovej scéne.

"V každom klube som hral so srdcom, vždy som dával do hry všetko. Inak to nebude ani v Perthe," uviedol 36-ročný Gallas po pondelkových lekárskych testoch a dodal: "Niektorí futbalisti hrajú do štyridsiatky. Dúfam, že aj mne sa podarí predĺžiť si kariéru do tohto veku. Som pripravený na túto výzvu." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona