Galko: Smerákom tečie dobre do topánok

NETKY.SK • 24 Máj 2013, 16:14 • 2 min
Galko: Smerákom tečie dobre do topánok

BRATISLAVA – Smerákom musí podľa podpredsedu SaS Ľubomíra Galka dobre tiecť do topánok, keď sa uchyľujú k zúfalým krokom.

slovakia

left justify in out

„Odmietam tvrdenia Martina Glváča v plnom rozsahu. Je to len ich snaha prekryť tento smerácky megaškandál. Zvážim právne kroky ako reakciu na toto podlé obvinenie,“ povedal Galko v reakcii na tlačovú besedu ministra obrany.

Ten dnes vyhlásil, že kauza údajného tunelovania Vojenskej spravodajskej služby v minulosti je nebezpečnou mediálnou kačicou, fiktívnou konštrukciou, ktorá ohrozila záujmy štátu, fungovanie vojenského spravodajstva a životy jej príslušníkov v utajení. S vyhlásením prišiel potom, ako preverili správu, ktorá bola doručená do médií a následne špeciálnej prokuratúre a kontrolnému parlamentnému výboru. Vedenie rezortu obrany je pripravené v najbližších dňoch podať trestné oznámenie na všetkých, ktorí vyniesli informácie, najmä na exministra obrany Ľubomíra Galka, bývalého šéfa Vojenskej spravodajskej služby Romana Mikulca a jeho zástupcu Vladimíra Suchodolinského. „Vojenské spravodajstvo nie je hračkou v rukách úzkej skupiny ľudí, ktorí neváhajú využiť čokoľvek pre svoj osobný alebo politický záujem,“ vyhlásil Glváč na mimoriadnej tlačovej besede.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies