Galko chcel údajne odpočúvať aj straníckych kolegov z SaS!

NETKY.SK • 3 November 2014, 09:47 • 2 min
Galko chcel údajne odpočúvať aj straníckych kolegov z SaS!

BRATISLAVA - Ľubomír Galko (SaS) mal podľa denníka Plus 1 deň ako minister obrany dať pokyn na odpočúvanie vlastných straníckych kolegov.

slovakia

left justify in out

"Dal pokyn, aby sa odpočúval Juraj Miškov, Martin Chren a Lucia Nicholsonová," povedal pre denník zdroj, ktorý si neželel byť menovaný.

 

Pokyn sa však nestihol zrealizovať, keďže Galka práve pre kauzu odpočúvania novinárov odvolali. Ministerstvo obrany na otázky o Galkovi nechcelo hovoriť, pretože ide o utajované skutočnosti a prípad odpočúvania sa vyšetruje. Exminister takéto tvrdenia odmieta. "To je úplný blud a nezmysel. Kto vám to povedal? Ako sa môžete vôbec niečo takéto opýtať? Kategoricky sa voči tomu takémuto tvrdeniu ohradzujem," povedal pre denník Galko.

 

Iný názor má poslanec Martin Chren, ktorý mal isté podozrenie a neprekvapilo by ho to. Podobne reagoval Juraj Miškov: "Netušil som to, ale neprekvapilo by ma to".

 

Lucia Nicholsonová, ktorá je ešte stále Galkova stranícka kolegyňa obvinenia na Galkovu adresu odmieta. Považuje to za hlúposť a podstrčené informácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona