Galis si na rozhodnutie počká do augusta

NETKY.SK • 7 Máj 2014, 16:42 • 2 min
Galis si na rozhodnutie počká do augusta

BRATISLAVA - Už len futbalové dopustenie vezme bratislavskému Slovanu corgoňligový titul, na čom má výraznú zásluhu aj Dušan Galis.

slovakia

left justify in out

"Belasých" vedie od augusta spoločne s trénerom Jozefom Valovičom ako poradca s rozšírenými kompetenciami a po dvadsiatich rokoch sa toto duo môže znova tešiť na lavičke z ligového prvenstva.

 

"Budem rád, ale nie spokojný. O tom môžeme hovoriť až potom, keď Slovan niečo ukáže aj v Európe. Musím čakať do leta. Z titulu sa môžete tešiť päť minút. A potom tŕpnuť pri žrebovaní," uviedol v rozhovore pre Pravdu 64-ročný bývalý tréner slovenskej reprezentácie. Galisova budúcnosť v Slovane závisí aj od vystúpenia tímu v pohárovej Európe. "Počkám do augusta. Urobím maximum, aby sme postúpili v európskom pohári. Ak nie, tak to už nemá ďalej význam," priznal Galis. 

 

Slovanisti majú štyri kolá pred koncom Corgoň ligy 2013/2014 pred druhým Trenčínom na čele tabuľky 10-bodový náskok. Zisk titulu môžu spečatiť v sobotu 10. mája v domácom prostredí na Pasienkoch proti FC ViOn Zlaté Moravce (17.30). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies