Galatasaray Istanbul chce za trénera Prandelliho

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 14:06 • 2 min
Galatasaray Istanbul chce za trénera Prandelliho

ISTANBUL - Vedenie tureckého Galatasarayu Istanbul potvrdilo, že je v kontakte s bývalým trénerom talianskych futbalistov Cesarem Prandellim, ktorý by mal zasadnúť na lavičku tímu. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Prandelli odstúpil zo svojej funkcie po vypadnutí "squadry azzurry" už v základnej skupine MS v Brazílii. Svoju rezignáciu oznámil na tlačovej konferencii po prehre 0:1 s Uruguajom, ktorá definitívne zavrela Talianom osemfinálové brány.

 

"Klub začal s Prandellim rokovania. Verejnosť bude informovaná o ďalšom vývoji," oznámil Galatasaray vo svojom stanovisku.

 

Pri kormidle istanbulského klubu naposledy pôsobil Roberto Mancini. Taliansky kouč, ktorý mal zmluvu na tri roky, ukončil svoje pôsobenie po jednej sezóne. Mancini prišiel do Galatasarayu po skončení ročníka 2012/2013, keď ho prepustili v anglickom klube Manchester City. Tím z Istanbulu doviedol k titulu tureckého vicemajstra, k triumfu v Tureckom pohári a do osemfinále Ligy majstrov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies