Galatasaray chce na lavičku Manciniho

NETKY.SK • 30 September 2013, 12:10 • 2 min
Galatasaray chce na lavičku Manciniho

PARÍŽ - Bývalý tréner anglického futbalového klubu Manchester City Roberto Mancini sa možno stane šéfom realizačného tímu Galatasaray Istanbul.

slovakia

left justify in out

Turecký klub minulý týždeň prepustil zo svojich služieb Fatiha Terima a jeho vedenie sa počas uplynulého víkendu stretlo v Istanbule so 48-ročným Talianom, aby prediskutovalo podmienky možnej spolupráce. "Prezident Ünal Aysal a šéf exekutívy Lütfi Aribogan sa stretli s Robertom Mancinim," uviedlo konto Galatasaray na Twitteri a na dôkaz priložilo spoločnú fotografiu všetkých troch spomenutých mužov.

Manciniho prepustilo vedenie Manchestru City v máji tohto roka presne rok po tom, čo priviedol "The Citizens" k ligovému titulu. Obhajca tureckého primátu, istanbulský Galatasaray, má zlý vstup do sezóny, v ligovej tabuľke je až na desiatom mieste. V piatich kolách získal len sedem bodov a za lídrom Fenerbahce Istanbul zaostáva o osem bodov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies