Galantská firma Jasplastik-SK požiadala štát o investičnú pomoc vo výške 3,9 milióna

NETKY.SK • 11 Február 2016, 10:01 • 2 min
Galantská firma Jasplastik-SK požiadala štát o investičnú pomoc vo výške 3,9 milióna

BRATISLAVA - Galantská firma Jasplastik-SK, s.r.o., požiadala štát o poskytnutie investičnej pomoci v hodnote 3,9 milióna eur na rozšírenie výrobných kapacít v novej prevádzke v lokalite Nitra - Mlynárce. Vyplýva to zo zverejneného investičného zámeru, ktorý Ministerstvo hospodárstva (MH) SR predložilo do medzirezortného pripomienkového konania.

slovakia

left justify in out

Investičnú pomoc žiada spoločnosť jednak vo forme dotácie na obstaraný dlhodobý hmotný majetok vo výške 1,5 milióna eur a jednak vo forme úľavy na dani z príjmu v hodnote 2,4 milióna eur. "Pôjde o rozšírenie podniku o nové, doplňujúce výrobky, o zásadnú zmenu výrobného programu existujúceho podniku," priblížil rezort hospodárstva.

 

Realizácia investičného zámeru s investičnými nákladmi 17,6 milióna eur sa má realizovať v rokoch 2016 až 2018, pričom v priamej súvislosti s investičným zámerom sa do konca roka 2017 vytvorí 140 nových pracovných miest.

 

Jasplastik-SK, s .r. o., Galanta je slovensko-maďarským podnikom. Zameriava sa na dodávky pre elektrotechnický a automobilový priemysel. Slovenská firma eviduje základné imanie vo výške 8,08 milióna eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies