Galád v Borčiciach nekončí, po dovolenke sa k tímu vráti

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 10:36 • 2 min
Galád v Borčiciach nekončí, po dovolenke sa k tímu vráti

BRATISLAVA - Slovenský futbalový tréner Ivan Galád nekonči na lavičke druholigistu Iskra Borčice. Majiteľ klubu Anton Fabuš pre stredajšie vydanie denníka Šport uviedol, že Galád je na dovolenke, po vyriešení si osobných záležitostí sa však k tímu vráti. Oficiálna klubová stránka Borčíc v utorok informovala o prepustení bývalého kouča slovenskej 21-ky po siedmich súťažných zápasoch.

slovakia

left justify in out

"Tréner Galád nekončí. Pri podpise zmluvy ma požiadal a dal si podmienku, že v druhej polovici apríla si potrebuje vyriešiť neodkladné osobné záležitosti a v tomto období potrebuje byť uvoľnený. S jeho podmienkami som súhlasil a zmluvu následne podpísal. Po vyriešení si svojich osobných záležitostí sa vráti k tímu. Počas jeho neprítomnosti povedie mužstvo dvojica Štefan Grendel, Alexander Homér," povedal pre Šport Fabuš.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies