Galád pred zápasom proti Anglicku 23 v Poprade: Skúsime ich zdolať

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 15:20 • 2 min
Galád pred zápasom proti Anglicku 23 v Poprade: Skúsime ich zdolať

BRATISLAVA - Po úspešnom zápase proti Českej republike (3:1) v Senci čaká slovenskú futbalovú reprezentáciu do 21 rokov druhý medzinárodný zápas na domácej pôde.

slovakia

left justify in out

V sobotu sa v rámci Challange Trophy 2014 predstavia zverenci trénera Ivana Galáda premiérovo na štadióne NTC v Poprade proti výberu Anglicka do 23 rokov.
     

V prvom zápase turnaja Challange Trophy vybojoval mladí Slováci cennú remízu 4:4 v Turecku. Domáci nastúpili s výberom do 23 rokov a proti "starším" nastúpi dvadsaťjednotka aj v sobotu v popradskom stretnutí. "Hráme proti Anglicku, o kvalite hovorí samotné meno súpera. Nastúpime proti skúsenému výberu do 23 rokov. Tím z Britských ostrovov odohral veľa zápasov, ktoré sme analyzovali, pokúsime sa ich poraziť," citoval oficiálny web SFZ kouča Galáda.
     

Zápas Slovensko "21" - Anglicko "23" je na programe v sobotu o 15.00 na štadióne NTC v Poprade, rozhoduje trojica arbitrov z Českej republiky Ondřej Pechanec – Jakub Hrabovský a Radek Kotík. Zápas uvidia aj televízni diváci od 14:.0 na stanici Digi sport SK.

     

nominácia SR "21" na zápas s Anglickom "23":
     

brankári: Dobrivoj Rusov (Spartak Trnava), Patrik Le Giang (MŠK Žilina)      

obrancovia: Michal Pintér (ViOn Zlaté Moravce), Martin Vrablec, Branislav Niňaj, Dávid Hudák (všetci Slovan Bratislava), Róbert Mazáň (FK Senica)      

stredopoliari: Ivan Schranz (Spartak Trnava), Richard Lásik (Brescia Calcio), Jakub Paur, Michal Škvarka (obaja MŠK Žilina), Stanislav Lobotka (Ajax Amsterdam), Martin Chrien (Dukla Banská Bystrica), Erik Ujlaky (DAC Dunajská Streda), Karol Mészáros (Slovan Bratislava), Milan Lalkovič (Chelsea Londýn)      

útočníci: Tomáš Malec (AS Trenčín), Adam Zreľák (MFK Ružomberok)
      
     

náhradníci
     

brankár: Marko Maroši (Wigan Athletic)      

obrancovia: Lukáš Pauschek (Bohemians Praha 1905), Milan Škriniar (MŠK Žilina), Matúš Bero (AS Trenčín)      

stredopoliari: Jaroslav Mihálik (MŠK Žilina), Ľubomír Korijkov (MFK Košice), Šimon Šmehýl (FC Nitra)      

útočník: Filip Oršula (Spartak Myjava)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies