Galád po tréningu: Povedal som hráčom,že môžu postúpiť ako prví

NETKY.SK • 13 Október 2014, 19:23 • 2 min
Galád po tréningu: Povedal som hráčom,že môžu postúpiť ako prví

REGGIO EMILIA - Tréner slovenskej futbalovej dvadsaťjednotky Ivan Galád tvrdí, že jeho zverenci majú v barážovej odvete o postup na ME 2015 proti Taliansku extra motiváciu. Na štadióne Mapei v Reggio Emilia sa totiž môžu stať prvým tímom, ktorý si vybojuje účasť na šampionáte v Česku.

slovakia

left justify in out

"Prízvukoval som chlapcom, že si môžu ako prví zaistiť miestenku na ME. Nás duel s Talianmi má totiž výkop už o 16.00, ostatné zápasy sa začínajú neskôr. Štadión v Reggio Emilia, na ktorom hráva svoje domáce stretnutia v Serii A Sassuolo, je útulný, trávnik je v dobrom stave. Celé prostredie na mňa pôsobí príjemným dojmom," povedal Galád po pondelňajšom podvečernom oficiálnom tréningu, ktorého záver poznačil hustý dážď.
     

Podľa slovenského kouča bude dôležité, aby jeho mužstvo nastúpilo na odvetný zápas proti vicemajstrom Európy pozitívne naladené. "Chlapci musia mať ľahké nohy, čisté hlavy a musia sa snažiť byť usmiati. Súper je kvalitnejší, ale ak si naši hráči budú veriť a držať spolu, môžu zdolať aj silných Talianov a postupom na európsky šampionát si splniť sen."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies