Galád novým trénerom Iskry Borčice

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 11:21 • 2 min
Galád novým trénerom Iskry Borčice

BORČICE - Tesne pred štartom jarnej časti druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže DOXXbet ligy prišlo k výmene na trénerskej lavičke Iskry Borčice. Hlavným kormidelníkom tímu sa vo štvrtok stal Ivan Galád.

slovakia

left justify in out

Jesennú časť viedol z pozície hlavného kouča Jozef Majoroš, ktorý sa pred jarnou časťou upísal Skalici, kde je asistentom trénera. Zimnú prípravu Iskry teda odštartoval tandem Štefan Grendel – Alexander Homer. S mužstvom absolvovali väčšiu časť prípravy i herné sústredenie v Turecku. Pár dní pred štartom jarnej časti však prišlo k nútenej zmene. "Pán Grendel má zdravotné problémy a museli sme hľadať riešenie. Na trénerskú stoličku teda zasadne skúsený Ivan Galád, s ktorým sme sa dohodli na spolupráci do konca sezóny," prezradil pre klubový web prezident Iskry Štefan Bobot. "Štefanovi Grendelovi želáme pevné zdravie a určite bude u nás pokračovať v inej funkcii," dodal Bobot.

 

Galáda, ktorý v minulosti viedol Trenčín, Nitru, Ružomberok či reprezentačnú dvadsaťjednotku, predstavili hráčom na štvrtkovom rannom tréningu a ihneď sa pustil do prípravy na sobotňajší duel na trávniku béčka Žiliny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies