Gajdoš: V rezorte pracujem zodpovedne, hodnotiť ma má premiér a šéf SNS

NETKY.SK • 22 Február 2017, 13:11 • 2 min
Gajdoš: V rezorte pracujem zodpovedne, hodnotiť ma má premiér a šéf SNS

BRATISLAVA - Minister obrany Peter Gajdoš (nominant SNS) pracuje v rezorte zodpovedne. Jeho prácu má hodnotiť premiér Robert Fico (Smer-SD) a líder SNS Andrej Danko. Takto dnes Gajdoš reagoval na otázky o jeho možno odchode, ktorý načrtol bývalý šéf rezortu Ľubomír Galko (SaS).

slovakia

left justify in out

"Som nesmierne rád, že občania tohto typu, ktorí diskutujú o mojom odvolaní majú tému a veľmi ich to zaujíma, ale ja som to do zákona dobrovoľnej vojenskej prípravy neaplikoval," povedal dnes po rokovaní vlády, ktorá sa právnym rámcom zaoberala.

 

Minister Gajdoš by mal podľa bývalého ministra obrany a opozičného poslanca Galka začiatkom apríla odísť z postu šéfa rezortu. "Parlamentné vrabce čvirikajú, že 1. apríla má pán Gajdoš skončiť, že má toho plné zuby," uviedol Galko cez víkend v relácii RTVS Sobotné dialógy.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies