Gajdoš: Cítil sa na vláde ako vojak v zákope, čo práve vyrazil do boja

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 15:03 • 2 min
Gajdoš: Cítil sa na vláde ako vojak v zákope, čo práve vyrazil do boja

BRATISLAVA - Bývalý zástupca náčelníka generálneho štábu a nový minister obrany Peter Gajdoš, ktorého do funkcie nominovala SNS, prišiel na dnešné prvé rokovanie vlády s očakávaním, ktoré sa naplnilo.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol pre médiá, cítil sa ako vojak v zákope, ktorý práve vyrazil do boja, pripravený položiť aj svoj vlastný život. Pri porovnaní armády s rokovaním vlády skonštatoval, že disciplína je všade rovnaká. Na vláde podľa Gajdoša ešte možno väčšia. "Dostali sme domáce úlohy a teraz ideme pripraviť seriózne podklady k programovému vyhláseniu vlády." Podľa Gajdoša dnešné prvé rokovanie bolo také oddychovejšie a od budúcej stredy sa ide tvrdo do boja. Minister obrany prišiel na rokovanie skôr o pol hodiny, aby sa oboznámil so všetkými technickými záležitosťami. „Mojou zásadou je, že chodím minimálne päť minút pred nadriadeným," dodal.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona