Gagovi hrozí pre zranenie neúčasť na MS

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 09:04 • 2 min
Gagovi hrozí pre zranenie neúčasť na MS

BUENOS AIRES - Argentínsky futbalový stredopoliar Fernando Gago môže prísť o účasť na majstrovstvách sveta v Brazílii pre zranenie kolena. Podľa informácie agentúry Reuters jeho klub Boca Juniors oznámil, že dĺžka jeho rekonvalescencie môže byť až dva mesiace. Turnaj v Brazílii začína v júni.

slovakia

left justify in out

Gago si zranil väzy v kolene v ligovom zápase s Colonom Santa Fe po tvrdom zákroku protihráča. "Sú poškodené väzy v ľavom kolene. Lekári hráčovi nariadili dva týždne absolútny pokoj a potom môže začať s rehabilitáciou," uviedol klub na oficiálnom webe. Gago už mužstvu nepomôže do konca ligy, ktorá končí v polovici mája.

 

Argentína sa na šampionáte v základnej F-skupine stretne s Bosnou a Hercegovinou, Iránom a Nigériou. Zverenci trénera Alejandra Sabellu začnú turnaj proti BaH 15. júna v Riu de Janeiro. Gago nestihne ani júnové domáce prípravné zápasy dvojnásobných majstrov sveta pred MS proti Trinidadu a Tobago, resp. Slovinsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies