Gago sa vrátil domov, s Bocou Juniors podpísal trojročný kontrakt

NETKY.SK • 30 Júl 2013, 08:38 • 2 min
Gago sa vrátil domov, s Bocou Juniors podpísal trojročný kontrakt

BUENOS AIRES - Argentínsky futbalový stredopoliar Fernando Gago prestúpil z Valencie do tímu Boca Juniors, s ktorým podpísal trojročný kontrakt. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Gago strávil v rodnej krajine prvých šesť mesiacov tohto roka na hosťovaní z Valencie v klube Velez Sarsfield. Napokon sa ale rozhodol pre Bocu, v drese ktorej v roku 2004 debutoval v najvyššej argentínskej súťaži.  

"Je to príjemný pocit vrátiť sa späť tam, kde som vyrastal. Teraz chcem pokračovať v Boce," povedal 27-ročný futbalista. "Boca je vždy kandidátom na majstrovský titul a preto nemáme ani teraz iný cieľ. Je našou povinnosťou, aby sme hrali o titul."

Gago prestúpil v roku 2007 do Realu Madrid, ktorému pomohol k zisku dvoch primátov v španielskej Primera division. V sezóne 2011/2012 pôsobil na v talianskom tíme AS Rím, potom prestúpil do Valencie. Gago je jedným z kľúčových hráčov trénera argentínskej reprezentácii Alejandra Sabellu v kvalifikácii MS 2014. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies