Gagnon v Trnave skončil, vracia sa do Francúzska

NETKY.SK • 23 Február 2017, 14:30 • 2 min
Gagnon v Trnave skončil, vracia sa do Francúzska

TRNAVA - Francúzsky futbalový legionár Loic Gagnon už nie je hráčom slovenského fortunaligového klubu FC Spartak Trnava. S vedením klubu sa dohodol na rozviazaní zmluvy, referuje klubový web. Dvadsaťšesťročný ofenzívny univerzál prišiel do Trnavy vlani v júni z Bardejova. V drese Spartaka odohral osem stretnutí. Počas jesene ho pribrzdilo zranenie členka. Od trénera Miroslava Karhana dostal počas zimnej prípravy druhú šancu, nedokázal ju však zúžitkovať.

slovakia

left justify in out

"Som rád, že sme s klubom našli spoločnú reč a rozviazali moju zmluvu. Dohodli sme sa korektne. Návrat do Francúzska je pre mňa najlepším riešením, pretože v Trnave som sa cítil byť sám. Je to skvelý klub, Spartak má výborných hráčov a ešte lepšieho trénera. Viem, že práve on si ma vybral, veril v moje schopnosti. Stihol som odohrať tri zápasy a prišlo zranenie. Chcel som sa vrátiť ešte silnejší, no nešlo to. Taký je futbal. Želám klubu, aby skončil čo najvyššie," citoval Gagnona web Spartaka. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies