Gagarinov pohár po roku opäť v Trenčíne, Graňák: Som spokojný

NETKY.SK • 28 Jún 2013, 15:17 • 2 min
Gagarinov pohár po roku opäť v Trenčíne, Graňák: Som spokojný

TRENČÍN – Slovenský reprezentačný obranca Dominik Graňák v piatok už druhýkrát po sebe priniesol do Trenčína Gagarinov pohár. Trofej pre víťaza KHL získal s Dinamom Moskva, ktoré si vo finálovej sérii poradilo s Traktorom Čeľabinsk 4:2 na zápasy.

slovakia

left justify in out

Strieborný medailista z Helsínk 2012 sa stal najlepším obrancom celej série a zároveň lídrom play-off KHL v plus/mínus hodnotení. "Pohár pricestoval vo štvrtok do Brna. S českými spoluhráčmi sme sa dohodli na kompromise a najprv putoval do Trenčína. Po bohatom sprievodnom programe by mal odísť do Českej republiky v sobotu skoro ráno. Najskôr bude patriť Filipovi Novákovi a po ňom aj Jakubovi Petružálkovi," uviedol.

Napriek zdravotným problémom zažil odchovanec trenčianskeho hokeja dobrú sezónu, ktorej vyvrcholením bola obhajoba prvenstva v druhej najprestížnejšej klubovej súťaži. "Vďaka skúsenostiam z minulého roka sme posledným play-off prechádzali možno trošku ľahšie. Vedeli sme, čo treba urobiť pre to, aby sme sa dostali do finále. Bol som súčasťou výborného kolektívu na čele s trénerom Olegom Znaroksom," okomentoval úspešnú sezónnu.

Tridsaťročný bek sa tak stal najúspešnejším Slovákom v KHL a v súčasnosti prežíva najlepšie obdobie svojej kariéry. "Výsledkovo som v súčasnosti veľmi spokojný. Hokej ma baví a hrám ho pre radosť. Hrám v kvalitnom tíme, ktorý mi pripravil výborné podmienky," dodal Graňák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies