Gabuzovi sa vysmievali vlastní fanúšikovia, tak odišiel z ihriska

NETKY.SK • 29 August 2018, 16:18 • 2 min
Gabuzovi sa vysmievali vlastní fanúšikovia, tak odišiel z ihriska

Orlando- Juhoafrický futbalista Thamsanqa Gabuza z tímu Orlanda Pirates predviedol nečakané divadlo počas utorkového zápasu tamojšej najvyššej súťaže na pôde Black Leopards (2:1).

slovakia

left justify in out

Po posmeškoch od vlastných fanúšikov opustil uprostred duelu ihrisko.

 

Tridsaťjedenročný útočník nepremenil v úvode zápasu svoje veľké šance a priaznivci Orlanda mu adresovali výsmešné pokriky.

 

V 34. minúte sa však veľkou mierou pričinil o gól svojho tímu, keď si jeho center tečoval do vlastnej siete súperov obranca. Gabuza následne bežal smerom k tribúne, kde boli fanúšikovia Pirates.

 

Sarkasticky im zatlieskal, hodil medzi nich svoj dres a odišiel z hracej plochy, pričom signalizoval striedanie. Tréner Milutin Sredojevič ho chcel zastaviť a nahnevane na neho kričal.

 

"Za 25 rokov mojej trénerskej kariéry som toto nezažil. No na druhej strane, privítali by sme viac podpory," uviedol Sredojevič. 

 

V 2. polčase sa však Gabuza na ihrisku opäť objavil a situácia nabrala opäť nečakaný spád.

 

Mal obviazanú nohu a tvrdil, že hraciu plochu opustil pre zranenie.

 

Hlavný rozhodca mu ale hneď ukázal žltú kartu za vyzlečenie dresu, následne nasledovala druhá za nepovolené opustenie ihriska a Gabuzu musel pod sprchy.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies