Gabrielle Union si zahrá v akčnom trileri Sleepless Night

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 15:03 • 2 min
Gabrielle Union si zahrá v akčnom trileri Sleepless Night

LOS ANGELES - Americká herečka a bývalá modelka Gabrielle Union sa predstaví v akčnom trileri Sleepless Night a rokuje o úlohe v komédii Keanu. Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter.

slovakia

left justify in out

Snímka Sleepless Night, ktorú pripravuje spoločnosť Open Road Films, bude remakeom francúzskeho filmu Nuit blanche (2011). O réžiu sa postará Baran bo Odar. Štyridsaťdvaročná rodáčka z Omahy v štáte Nebraska stvárni bývalú manželku skorumpovaného policajta v podaní Jamieho Foxxa. Dvojica má spolu syna, ktorého unesie mafia. Aby ho dostali späť, musia im vrátiť tašku plnú kokaínu. Policajtovi však na päty šliapu aj pracovníci oddelenia vnútorných záležitostí, pričom jednu z nich si zahrá Michelle Monaghan.

 

Union zároveň rokuje o úlohe v komédii Keanu, ktorú pripravuje spoločnosť New Line Cinema. Na režisérsku stoličku sa posadí Peter Atencio. V centre príbehu budú dvaja kamaráti, ktorých stvárnia Keegan-Michael Key a Jordan Peele. Tí sa v snahe o záchranu ukradnutej mačky začnú hrať na gangsterských drogových dílerov. Union by sa v snímke mala objaviť ako Keyho manželka.

 

Gabrielle Union, celým menom Gabrielle Monique Union Wade, môžu diváci a diváčky poznať napríklad zo snímok 10 vecí, ktoré na tebe nenávidím (1999), Bad Boys II (2002), Zoznámte sa s Davom (2008), Cadillac Records (2008) či Top Five (2014). V súčasnosti účinkuje v seriáli Being Mary Jane (2013). Vlani v auguste sa vydala za amerického basketbalistu Dwyanea Wadea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies