Gabriela Jesusa drží nakrátko vlastná mama, odovzdáva jej plat a dostáva vreckové

NETKY.SK • 14 Február 2017, 10:51 • 2 min
Gabriela Jesusa drží nakrátko vlastná mama, odovzdáva jej plat a dostáva vreckové

MANCHESTER - Brazílsky futbalista Gabriel Jesus sa pomerne rýchlo adaptoval v anglickom klube Manchester City. Zmluvu s Citizens podpísal už vlani v auguste minulého roka, na Britské ostrovy však zamieril z tímu Palmeiras až začiatkom tohto roka.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný talent (nar. 3. apríla 1997) sa uviedol nadmieru pôsobivo - v úvodných štyroch dueloch Premier League strelil až tri góly. "Všetci v klube sa snažia, aby mi pomohli. Vďaka rodine a klubu som sa v Anglicku veľmi rýchlo usadil. Som rád, že sa mi zatiaľ darí," vyhlásil rodák zo Sao Paula, kde vyrastal v chudobnej štvrti.

V Anglicku naňho dohliada predovšetkým jeho mama Vera. Tá chce mať čo najväčší vplyv na smerovanie svojho syna. Nedávno dokonca vysvitlo, že Gabriel Jesus jej pravidelne odovzdáva všetko, čo zarobí. Mama dáva futbalistovi iba menšie vreckové a o zvyšok zárobku sa mu stará sama. Podľa denníka Daily Mail mu plánuje aj voľný čas. Gabriel Jesus má prísny zákaz fajčiť, piť alkohol a dievčatá, ktoré s ním budú chcieť randiť, bude musieť najskôr odobriť hráčova mama.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies