Gáborík zrejme olympiádu nestihne, tvrdí hráčov agent Salcer

NETKY.SK • 4 Február 2014, 09:32 • 2 min
Gáborík zrejme olympiádu nestihne, tvrdí hráčov agent Salcer

COLUMBUS - Podľa agenta Mariána Gáboríka slovenský hokejista zrejme nestihne olympijský turnaj v Soči. Útočník zámorského tímu Columbus Blue Jackets, ktorý sa zotavuje po operácii zlomenej kľúčnej kosti, je mimo hry od polovice decembra.

slovakia

left justify in out

Agent Ron Salcer pre denník Columbus Dispatch uviedol, že návrat slovenského klienta do zápasovej praxe je beh na dlhšiu trať.  Táto správa prišla len niekoľko dní po tom, čo hlavný tréner Todd Richards rozhodol, že Gáborík nie je pripravený na to, aby sa ešte pred olympijskou prestávkou zaradil späť do zostavy Columbusu. Kouč Richards si nie je ani istý, či slovenský útočník vôbec dostane zelenú od klubových lekárov, aby mohol prípadne štartovať na olympiáde.
     
Gáborík cez víkend korčuľoval so spoluhráčmi z Columbusu, skúšal si streľbu a v nedeľu odletel s mužstvom na trip, kde by sa už mal naplno zapájať do tréningov. Tridsaťjedenročný hokejista bol jednou z kľúčových postáv na ZOH 2010 vo Vancouvri, kde Slováci skončili na štvrtom mieste. Na olympiáde v Kanade zaznamenal štyri góly a sedem asistencií, pričom na ľade strávil v priemere viac ako 17 minút.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies