Gáborík svoj návrat vyšperkoval bilanciou 1+1, asistencie Cháru a Sekeru

NETKY.SK • 28 December 2010, 13:16 • 2 min
Gáborík svoj návrat vyšperkoval bilanciou 1+1, asistencie Cháru a Sekeru

Gáborík svoj návrat vyšperkoval bilanciou 1+1, asistencie Cháru a Sekeru

slovakia

left justify in out

Slovenský hokejista Marián Gáborík po trojtýždňovej prestávke zavinenej zranením slabín naskočil na zápasový kolotoč zámorskej NHL veľkolepým spôsobom. Dvadsaťosemročný krídelník sa na výhre New Yorku Rangers v mestskom derby nad Islanders (7:2) podieľal gólom a pridal aj asistenciu.
      Gáborík jubilejným 10. presným zásahom v prebiehajúcej sezóne vyrovnal v závere úvodnej tretiny na 2:2, keď využil presilovú hru a naštartoval svoj tím k triumfu v "Bitke o New York". Podobne impozantným spôsobom sa do diania v profilige vrátil v minulú noc Marián Hossa, ktorý si v drese Chicaga pri výhre 4:1 nad Columbusom pripísal dve asistencie.
      V 6-zápasovom programe utorňajšej noci si zhodne po bode za asistenciu pripísali obrancovia Zdeno Chára a Andrej Sekera. Brankár Peter Budaj chránil "klietku" Colorada a zneškodnil 26 z 30 striel hráčov Detroitu. Jeho úsilie však v konečnom účtovaní bolo márne, lebo "lavína" prehrala 3:4 po predĺžení. Budajov náprotivok v bránke Detroitu Chris Osgood sa tešil zo svojho 400. víťazstva v kariére.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies