Gáborík strelil jubilejný 30. gól v sezóne, Meszároš 1+2, Chára 0+2

NETKY.SK • 2 Marec 2012, 08:03 • 2 min
Gáborík strelil jubilejný 30. gól v sezóne, Meszároš 1+2, Chára 0+2

Gáborík strelil jubilejný 30. gól v sezóne, Meszároš 1+2, Chára 0+2 - Hokej Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš prispel v noci na piatok v zámorskej NHL gólom a dvomi asistenciami k výhre Philadelphie nad New Yorkom Islanders 6 3, na tretí úspech h

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš prispel v noci na piatok v zámorskej NHL gólom a dvomi asistenciami k výhre Philadelphie nad New Yorkom Islanders 6:3, na tretí úspech hostí prihral Milan Jurčina. Marián Gáborík sa podieľal gólom a asistenciou na triumfe New Yorku Rangers na ľade Caroliny 3:2. Pre slovenského krídelníka to bol jubilejný 30. presný zásah v tejto sezóne.
      Boston aj vďaka dvom asistenciám svojho kapitána Zdena Cháru zvíťazil nad New Jersey 4:3 po predĺžení, hetrikom sa v drese Bruins blysol Čech David Krejčí. St. Louis v bránke bez Jaroslava Haláka prehral vo Vancouveri 0:2. Winnipeg deklasoval Floridu 7:0 a oživil šance na postup do play off. Buffalo vyhralo na ľade San Jose 1:0 najmä vďaka skvelému výkonu brankára Ryana Millera, ktorý zneškodnil všetkých 39 striel a zaznamenal druhý shutout v priebehu dvoch dní. Vo štvrtok si držiteľ Vezinovej trofeje spred dvoch rokov udržal čisté konto v Anaheime, kde kryl 42 projektilov. 
      
      výsledky:
      Boston - New Jersey 4:3 pp /za domácich Chára 0+2/, Philadelphia - NY Islanders 6:3 /Meszároš 1+2 - Jurčina 0+1/, Carolina - NY Rangers 2:3 /za hostí Gáborík 1+1/, Montreal - Minnesota 5:4 pp a sn, Winnipeg - Florida 7:0, Colorado - Columbus 0:2, Phoenix - Calgary 2:4, Vancouver - St. Louis 2:0, San Jose - Buffalo 0:1.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona