Gáborík po otrase mozgu opäť trénuje, termín jeho návratu sa blíži

NETKY.SK • 3 Marec 2011, 13:43 • 2 min
Gáborík po otrase mozgu opäť trénuje, termín jeho návratu sa blíži

Gáborík po otrase mozgu opäť trénuje, termín jeho návratu sa blíži

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový reprezentant Marián Gáborík urobil významný krok k svojmu návratu na ľadové ovály zámorskej NHL. Kanonier New Yorku Rangers sa v stredu zúčastnil na tímovom tréningu a podľa denníka Newsday nebolo na jeho prejave badať žiadne symptómy otrasu mozgu.
      Gáborík chýba "jazdcom" od 20. februára, zranenie však utrpel už týždeň predtým, keď sa v dueli s Pittsburghom zrazil s obrancom Brooksom Orpikom. Hviezdny útočník hral s otrasom mozgu ešte ďalšie dva zápasy, než mu pretrvávajúce bolesti a problémy s koncentráciou vystavili definitívnu stopku.      Klub zatiaľ neinformoval, kedy by sa mohol 29-ročný krídelník vrátiť do súťažného diania, jeho opätovné zapojenie do tréningového procesu však naznačuje, že by to mohlo byť skoro. Gáborík bol v minulej sezóne s 42 gólmi suverénne najlepším strelcom a s 86 bodmi najproduktívnejším hráčom svojho tímu, v aktuálnom ročníku však vinou početných zranení a chorôb (vykĺbené rameno, chrípka, problémy so slabinami) stihol odohrať iba 47 stretnutí s bilanciou 17 gólov a 21 asistencií.
      Okrem "Gabbyho" sa do stredajšieho tréningu zapojili aj ďalší maródi v newyorskom mužstve. Zadák Marc Staal prvýkrát otestoval svoje problémové koleno a po zranení ramena sa na ľade objavil aj Ukrajinec Ruslan Fedotenko.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies