Gáborík národný tím neposilní, Jurčo príde na piatkový tréning

NETKY.SK • 24 Apríl 2016, 13:41 • 2 min
Gáborík národný tím neposilní, Jurčo príde na piatkový tréning

MEGEVE - Marián Gáborík neposilní slovenskú hokejovú reprezentáciu na májových MS. Ako v nedeľu uviedol generálny manažér Róbert Švehla, jeho noha po dlhodobom zranení stále nie je v poriadku.

slovakia

left justify in out

Naopak Tomáš Jurčo by mal v stredu odletieť z Detroitu a v sobotu nastúpiť na posledný duel v príprave proti Dánom.

 

Gáborík ukončil klubovú sezónu s Los Angeles v noci na sobotu. Do hry sa pritom po viac ako dvojmesačnej prestávke vrátil len prednedávnom a stále nie je zdravotne fit. "Včera večer som sa s ním spojil s tým, že nás neposilní. Každý vie, že deväť týždňov bol zranený a jeho noha nie je v poriadku. Rozhodli sme sa, že zostane doma," ozrejmil Švehla.

 

Jurčo sa naopak k národnému tímu definitívne pripojí. "Rozprával som sa s ním tiež, v stredu by mal odletieť z Detroitu a v piatok by sme ho mali mať na tréningu," uviedol generálny manažér. Dvadsaťtriročný krídelník stihne aj záver zápasovej časti prípravy na MS, na budúcu sobotu nastúpi v Bratislave proti Dánsku. "Bavil som sa s ním aj o tom a chcem, aby hral," dodal Švehla.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies