Gáborík napomohol k výhre

NETKY.SK • 30 Marec 2014, 08:29 • 2 min
Gáborík napomohol k výhre

NEW YORK - Slovenský hokejista Marián Gáborík prispel dvoma asistenciami k víťazstvu Los Angeles v zápase zámorskej NHL s Winnipegom. "Králi" na svojom štadióne vyhrali 4:2 a zaznamenali šiesty triumf v rade. Gáborík strávil na ľade 17:32 min a na konto si pripísal aj dva plusové body.

slovakia

left justify in out

Z plného bodového zisku sa tešilo tiež Colorado, ktoré si poradilo so San Jose 3:2 a definitívne si zabezpečilo miestenku v play off.
      

Momentálne trápiace sa Toronto nestačilo na Detroit a podľahlo mu 2:4. V drese Red Wings sa predstavili slovenskí mladíci Tomáš Tatar a Tomáš Jurčo, do štatistík sa však nezapísali.
      

V noci na nedeľu nenastúpil ani jeden slovenský brankár. Washington bez Jaroslava Haláka prehral s Bostonom 2:4. Peter Budaj sledoval víťazstvo Montrealu nad Floridou 4:1 tiež iba zo striedačky.

      

Výsledky:
Washington - Boston 2:4, Colorado - San Jose 3:2, Buffalo - Tampa Bay 3:4 pp, Carolina - Columbus 2:3 pp, Florida - Montreal 1:4, NY Islanders - New Jersey 2:1 pp a sn, Toronto - Detroit 2:4, St. Louis - Dallas 2:4, Phoenix - Minnesota 1:3, Los Angels - Winnipeg 4:2 /za domácich M. GÁBORÍK 0+2/, Vancouver - Anaheim 1:5



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies