Gáborík je spokojný s priebehom liečby, teší sa na Nasha

NETKY.SK • 8 August 2012, 11:02 • 2 min
Gáborík je spokojný s priebehom liečby, teší sa na Nasha

Gáborík je spokojný s priebehom liečby, teší sa na Nasha - Hokej Slovenský hokejový útočník Marián Gáborík je spokojný s priebehom svojej liečby po operácii ramena. Pre oficiálny web zámorskej NHL tiež prezradil, že sa už teší na nového hviezdneho spoluhr

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový útočník Marián Gáborík je spokojný s priebehom svojej liečby po operácii ramena. Pre oficiálny web zámorskej NHL tiež prezradil, že sa už teší na nového hviezdneho spoluhráča v New Yorku Rangers Ricka Nasha.
      Gáborík po tréningoch na bicykli už postupne zaťažuje rameno. "Cítim sa dobre. Tvrdo pracujem na rehabilitácii. Ide to podľa plánu, takže som rád," uviedol kanonier "jazdcov".
      Tridsaťročný krídelník bol v uplynulých dňoch na vyšetreniach u tímových lekárov v New Yorku a na budúci týždeň by sa mal vrátiť späť na Slovensko, kde bude pokračovať v rehabilitácii.
      Gáborík, ktorý absolvoval operáciu zraneného pravého ramena 6. júna, sa už teší na spoluprácu s novou posilou Rickom Nashom. Ten prišiel do tímu z Columbusu Blue Jackets. "Jednoznačne je to veľká posila. Ide o osvedčeného strelca, jedného z najlepších hráčov v lige. Obrany súperov sa budú musieť sústrediť na viacerých hráčov, naša ofenzívna sila významne stúpla," dodal.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona