Gáborík fandil Dukle v drese Marcela Hossu: Sme najlepší kamaráti už od prípravky

NETKY.SK • 23 Apríl 2018, 10:24 • 2 min
Gáborík fandil Dukle v drese Marcela Hossu: Sme najlepší kamaráti už od prípravky

BANSKÁ BYSTRICA - Krídelník Ottawy v NHL Marián Gáborík v sobotu pricestoval zo zámoria na Slovensko a už v nedeľu ho bolo vidieť ako v hľadisku štadióna v Banskej Bystrici mocne fandí v drese Dukly Trenčín v šiestom zápase finále play-off najvyššej hokejovej súťaže.

slovakia

left justify in out

Poriadna dráma sa napokon skončila triumfom Trenčína 3:2, čo znamená, že o novom majstrovi Slovenska sa rozhodne v utorok práve v tomto meste pod hradom Matúša Čáka. Veľký srdciar Gáborík si mohol spokojne odfúknuť.

"Bol som nervóznejší ako chlapci na striedačke, povzbudzoval som, čo to dalo. Na ľade bolo vidno, že nechcú koniec sezóny. Od víťazstva vo štvrtom dueli je ´momentum´ na našej strane," uviedol Marián Gáborík v rozhovore pre denník Šport. Gáborík fandil "žlto-červeným" v drese Marcela Hossu. Prečo?

 

"Sme najlepší kamaráti, od prípravky sme spolu hokejovo vyrastali," vysvetlil 36-ročný niekdajší "rýchlik" na korčuliach. Samozrejme, nechce chýbať v hľadisku ani v utorok pri rozuzlení dramatickej finálovej série. "Nenechám si to ujsť a príde aj Marián Hossa," avizoval Gáborík.

Gáborík má za sebou sezónu, počas ktorej sa dočkal štvorstého gólu aj asistencie v NHL, ale aj výmeny z Los Angeles do Ottawy. Jeho súťažný ročník opäť poznačili zranenia, aj preto odohral len 46 zápasov základnej časti so ziskom 21 bodov (11+10). Začiatkom apríla absolvoval v Los Angeles operáciu posunutej medzistavcovej platničky, ktorá mu dlhodobo spôsobovala problémy s pohybovým aparátom.

 

"Mesiac teraz budem doma a potom pôjdem spať do USA rehabilitovať. Dám sa dokopy a pôjde sa do novej sezóny," uviedol Gáborík. "Keďže budem štyri týždne doma, budem mať čas na rodinu a kamarátov, bude to také voľnejšie," dodal.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona