Gáborík dostal od lekárov zelenú, Slovákom pomôže na MS Jánošík i Surový

NETKY.SK • 15 Apríl 2015, 06:56 • 2 min
Gáborík dostal od lekárov zelenú, Slovákom pomôže na MS Jánošík i Surový

BRATISLAVA - Útočník Marián Gáborík posilní slovenskú hokejovú reprezentáciu na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Česku (1.-17. mája). Informáciu priniesol Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) na svojom facebookovom konte.

slovakia

left justify in out

"Je to oficiálne. Marián Gáborík sa pripojí k slovenskej reprezentácii a bude štartovať na MS v Prahe a Ostrave," uvádza SZĽH. Pre Gáboríka sa sezóna v zámorskej NHL skončila po tom, ako jeho tím a obhajca Stanleyho pohára Los Angeles Kings nepostúpil do play off. Tridsaťtriročný krídelník hral naposledy na MS pred štyrmi rokmi v Bratislave a Košiciach.

 

K slovenskej reprezentácii na sústredení vo Vysokých Tatrách sa v stredu predpoludním pripojili útočník Tomáš Surový a obranca Adam Jánošík. Slovenských hokejistov čaká vo štvrtok a v sobotu ďalšia herná previerka pred MS. Zverenci trénera Vladimíra Vůjteka nastúpia v Košiciach a v Poprade proti národnému výberu Bieloruska.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona