Gáborík definitívne do Bratislavy, o Višnovskom nič nové

NETKY.SK • 26 Apríl 2011, 07:55 • 2 min
Gáborík definitívne do Bratislavy, o Višnovskom nič nové

Gáborík definitívne do Bratislavy, o Višnovskom nič nové

slovakia

left justify in out

img

Marián Gáborík definitívne posilní slovenskú hokejovú reprezentáciu na MS v Bratislave. Potvrdil to generálnemu manažérovi Petrovi Bondrovi.
      Kanonier New Yorku Rangers skončil so svojím tímom v prvom kole play off a už v nedeľu potvrdil, že chce pomôcť na domácom šampionáte. Ešte však musel podstúpiť výstupnú prehliadku a počkať na rozhodnutie klubu, či ho na domáci šampionát uvoľní. Bondra v pondelok večer pre szlh.sk potvrdil: "Marián sa k tímu v Bratislave pripojí v dohľadnom čase."
      Tréner Glen Hanlon veril, že na Veľkonočný pondelok sa dozvie mená ďalších posíl zo zámoria. No Andrej Meszároš z Philadelphie a Marián Hossa z Chicaga však v bojoch o Stanleyho pohár idú do rozhodujúcich zápasov svojich sérií. S Anaheimom vypadol Ľubomír Višňovský, ale Bondra ohľadom jeho osoby nemal zatiaľ nič nové.
       Mužstvo v nedeľu opustili útočník Richard Pánik a obranca Ivan Švarný. "Milan Jurčina sa bude pripravovať s tímom, takže sme uvoľnili Ivana Švarného. Nepokračuje ani Richard Pánik, ktorého sme uvoľnili už skôr cez deň, takže teraz máme v Bratislave trinásť útočníkov a osem obrancov," konštatoval Hanlon.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies