Gáborík 1+1 pri Crosbyho návrate, 10. výhra Pens v rade, Kopecký skóroval

NETKY.SK • 16 Marec 2012, 08:10 • 2 min
Gáborík 1+1 pri Crosbyho návrate, 10. výhra Pens v rade, Kopecký skóroval

Gáborík 1+1 pri Crosbyho návrate, 10. výhra Pens v rade, Kopecký skóroval - Hokej Produktívny slovenský hokejista Marián Gáborík si v noci na piatok vylepšil v zámorskej NHL kanadské bodovanie o 35.

slovakia

left justify in out

img

Produktívny slovenský hokejista Marián Gáborík si v noci na piatok vylepšil v zámorskej NHL kanadské bodovanie o 35. gól a 31. asistenciu v základnej časti, ale newyorskí jazdci prehrali doma s Pittsburghom Penguins 2:5. V tíme hostí, ktorí ťahajú sériu 10 víťazných duelov za sebou, zaznamenal návrat po druhom otrase mozgu v sezóne hviezdny Kanaďan Sidney Crosby.
      Rýchlonohý Gáborík znižoval v hale Madison Square na 3:2, keď unikol centrovi tučniakov Jordanovi Staalovi, prevzal pas od Brada Richardsa a prestrelil brankára Marca-Andre Fleuryho. Crosby, ktorý sa na zápasový ľad vrátil po trojmesačnej absencii, pričom podľa dohody odohral len 16 minút, zaznamenal jednu asistenciu. Crosby dominoval v útoku spoločne Krisom Letangom a Jevgenijom Malkinom, pričom do tabuľky pravdy si zapísal tri plusové body.
      V ďalšom stretnutí zvíťazila Florida Panthers nad Bostonom Bruins 6:2, pričom v drese domácich zaznamenal 8. gól v sezóne slovenský útočník Tomáš Kopecký. Vo farbách obhajcu trofeje si bod za 33. asistenciu zapísal slovenský kapitán Zdeno Chára.  
      výsledky:
      New Jersey - Colorado 1:0 pp a sn, NY Islanders - Philadelphia 2:3, NY Rangers - Pittsburgh 2:5 /M. Gáborík 1+1 za domácich/, Carolina - St. Louis 2:0, Tampa Bay - Toronto 1:3, Florida - Boston 6:2 /T. Kopecký 1+0 - Z. Chára 0+1/, Calgary - Phoenix 4:1, San Jose - Nashville 2:1 pp a sn.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona