Gábor Straka predĺžil zmluvu s Dunajskou Stredou

NETKY.SK • 16 September 2015, 11:07 • 2 min
Gábor Straka predĺžil zmluvu s Dunajskou Stredou

DUNAJSKÁ STREDA - Futbalový stredopoliar Gábor Straka sa dohodol s vedením Dunajskej Stredy na predĺžení spolupráce.

slovakia

left justify in out

Kapitán tímu z najvyššej slovenskej súťaže podpísal kontrakt do konca aktuálnej sezóny s opciou na ďalší rok. Platnosť predchádzajúcej zmluvy znela do konca tohto kalendárneho roka.


"Som šťastný a zároveň veľmi vďačný. Počas letnej prípravy sa ma tréner Marič opýtal, aké mám plány, a povedal, že by so mnou rád spolupracoval aj dlhšie ako len do decembra. Zotrvať v mužstve bola aj moja priorita, takže tréner sa o tom porozprával s vedením a ja som sa s nimi dohodol za dve minúty. V prípade, ak do leta odohrám určitý počet zápasov, automaticky sa zmluva predĺži o ďalší rok. Je to pre mňa signál, že v klube sú spokojní s mojimi doterajšími výkonmi, a zároveň aj záväzok dokázať, že môžem byť naďalej platným členom mužstva. Dúfam, že to bude motivovať aj ostatných, vidia totiž, že tvrdá práca môže znamenať novú zmluvu, nezávisle od veku hráča," cituje Straku oficiálna stránka dunajskostredského klubu.


Tridsaťtriročný Straka prišiel do tímu FC DAC počas zimnej prestávky v sezóne 2013/2014. "Rád by som tu zostal čo najdlhšie, bolo by krásne ukončiť kariéru v drese DAC-u. Verím, že sa mi dovtedy podarí získať vyššie trénerské vzdelanie a budem mať aj ďalšie možnosti," dodal bývalý hráč Petržalky či Ruchu Chorzów, ktorý si zahral aj v Pohári UEFA (teraz Európska liga).


Dunajskej Strede patrí po ôsmich kolách Fortuna ligy tretie miesto so 14 bodmi, rovnaký počet majú aj Slovan Bratislava a Spartak Myjava. DAC zaostáva za vedúcim Trenčínom o osem a za druhou Žilinou o tri body. Najbližšie sa "žlto-modrí" predstavia v sobotu doma proti Myjave.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona