Gábor Boráros opäť na víťaznej vlne, Tichota ukázal veľký potenciál

NETKY.SK • 16 Február 2020, 18:59 • 2 min
Gábor Boráros opäť na víťaznej vlne, Tichota ukázal veľký potenciál

ŠAMORÍN - Trinásť zápasov a až 12 ukončení priniesol galavečer organizácie Oktagon pod názvom Prime 3. Okrem už spomínanej výhry Legierskeho a Kleina sa na víťaznú vlnu vrátil aj Gábor "Beast" Boráros, ktorý po prehre na novembrovom Oktagone 15 v pražskej O2 aréne nad Brazílčanom Kaikom Britom tentokrát zvíťazil nad jeho krajanom Mauriciom Reisom.

slovakia

left justify in out


Arbiter ukončil duel v treťom kole
Gábor súpera pravidelne zasahoval a po dvoch kolách mal výraznejšie navrch. V tom záverečnom sa dostal do nelichotivej pozície, keď ho Reis stiahol na zem a snažil sa zvyšovať aktivitu. V ataku mu však zabránil rozhodca, ktorý duel technicky ukončil z dôvodu Reisovho silného krvácania, tržných rán a veľkého opuchu lícnej kosti. "Plán bol držať zápas v postoj. Vedeli sme, že je šikovný na zemi," uviedol Gábor podrobnosti ohľadne predzápasovej stratégie. 
 

Už za mesiac súboj proti Stolzemu
Už o mesiac v Ostrave čaká Gábora náročná skúška v podobe Nemca Niklasa Stolze, ktorého aktuálna bilancia je 12 výhier a 3 prehry. Ešte nikto ho nedokázal ukončiť pred časovým limitom. "Dúfam, že sa cez budúci týždeň dám dokopy a nebudú tam nijaké vážnejšie zranenia. Potom budem pokračovať v príprave," odpovedal Gábor na jednu z otázok. Ďalšie otázky, aj ohľadom pokynov od Attilu pred záverečným kolom si môžete vypočuť v reportáži. 
 

Víťazne aj Barborík či Brož, Tichota predviedol skvelý obrat
Víťaznú sériu si predĺžil aj odchovanec bratislavského OFA Gymu a špecialista na submisie Vojto Barborík, ktorý ukončil tiež Brazílčana Goncalvesa a pripísal si už dvanáste víťazstvo v kariére. Po dvoch prehrách za sebou zvíťazil aj Miroslav Brož, no z úvodných zápasov asi najviac zaujal obrat mladej nádeje českej MMA scény Jakuba Tichotu. Ten vo svojom úvodnom profesionálnom zápase predviedol skvelú otočku proti skúsenejšiemu Michalovi Konrádovi, keď prehral úvodné dve kolá, aby v tom záverečnom technikou Rear naked choke (RNC) Konráda ukončil. "Bola to pre mňa iná skúsenosť, aj v rámci atmosféry. Páčilo sa mi to tu, tá úroveň bola super. Čo sa týka mňa, asi to úvodné dve kolá nebolo príliš dobré. Trošku drámy však neuškodilo, do kina tiež nejdete s presnou dejovou linkou a trošku drámy neuškodí," sebavedomo a vtipne dodal mladík na tlačovej konferencii. 

 

Oktagon Prime 3, výsledky

 

predeliminácie:
Jaloviar zdolal Fošuma v 3. kole na TKO
Kvasnica zdolal Horíneka v 3. kole na submisiu
Tichota zdolal Konráda v 3. kole na submisiu
Brichta zdolal Hodora v 3. kole na TKO
Fodor zdolal Dauliatova v 2. kole na KO
Hašková zdolala Borodáčovú v 1. kole na KO
Langer zdolal Dvořáka v 2. kole na submisiu

 

hlavný program:
Brož zdolal Daniša v 3. kole na submisiu
Dostálová zdolala Krajčovičovú v 1. kole na submisiu
Barborík zdolal Goncalvesa v 1. kole na submisiu
Boráros zdolal Reisa v 3. kole na TKO – zápas zastavený lekárom
Klein zdolal Sajewského v 1. kole na KO
Legierski zdolal Štrbáka na body a stal sa šampiónom ľahkej váhy OKTAGONU

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona