Gabčíkovo má ďalšieho šampióna: Buchinger má titul majstra sveta M1 Global!

NETKY.SK • 21 Október 2014, 13:26 • 2 min
Gabčíkovo má ďalšieho šampióna: Buchinger má titul majstra sveta M1 Global!

MOSKVA - IVAN BUCHINGER si vybojoval tento víkend titul majstra sveta na udalosti M1 Global : Challenge 52.

slovakia

left justify in out

Už vo IV. kole z pätice vypísaných dokázal v piatkovej noci 17. 10. 2014 rozhodnúť o svojom skvelom triumfe na pôde Ingušska. Rodák z Gabčíkova Ivan “Buki“ Buchinger (28-4) zdolal Azerbajdžanca Turala Ragimova (175 cm, 70 kg, teraz 9-1, Team St. Petersburg) tak razantne, že súper nemohol vo IV. kole už pokračovať a zápas bol rozhodnutý verdiktom TKO .

 

Jeden z dvoch hlavných duelov večera vo vysokom ringu v Nazrani, stotisícovom niekdajšom hlavnom meste severokaukazského Ingušska v Ruskej federácii. Zápas sa odohrával vo váhe do 66 kg. Buchingera nevyviedlo z účinnej ofenzívy ani to, že mal veľmi skoro po jednom z úderov súpera tržnú ranu pod pravým obočím .Obstál skvele aj niekoľko tvrdých pasáži v tažkom súboji. Nakoniec v IV. kole predviedol skvelo gradovaný nálet na súpera v postoji, ktorý už Ragimov nevydržal .

 

V každom prípade obaja borci predviedli veľmi obdivuhodný výkon. Ako je už v týchto športoch zvykom vyhrať môže len jeden a to sa podarilo Ivanovi.

 

Víťazovi patrí pocta M-1 Challenge Featherweight title! Po Attilovi Véghovi má Slovensko už druhého svetového šampióna v MMA. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona