Gabčíkovo chce znovu dobudovať kanalizáciu za 4,5 mil. eur

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 11:37 • 2 min
Gabčíkovo chce znovu dobudovať kanalizáciu za 4,5 mil. eur

BRATISLAVA - Obec Gabčíkovo v okrese Dunajská Streda chce dobudovať kanalizačnú sieť predbežne za 4,46 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

slovakia

left justify in out

Práce by podľa plánu mali trvať šesť mesiacov a na ich financovanie majú byť využité peniaze Európskej únie v Operačnom programe Životné prostredie, cez prioritnú os 1 Integrovaná ochrana a racionálne využívanie vôd. Ako vyplýva z výzvy na predkladanie ponúk, otváranie ponúk je plánované 31. marca. Pri vyhodnocovaní bude rozhodovať ekonomicky najvýhodnejšia ponuka, pričom celková cena diela vrátane DPH má relatívnu váhu 80 bodov a lehota výstavby v dňoch dvadsať.


Uchádzači majú preukázať, že za posledných päť rokov uskutočnili práce pri stavbe kanalizácie, vrátane prečerpávacích staníc, v celkovom objeme minimálne 25 mil. eur bez dane. Zoznam prác musí zahŕňať aspoň jednu zmluvu v hodnote najmenej 4,25 mil. eur bez dane. Verejné obstarávanie pre obec Gabčíkovo zabezpečuje firma Local Market, s. r. o. z Bratislavy.


Obec Gabčíkovo ešte vlani v auguste uzavrela zmluvu o dobudovaní, resp. výstavbe kanalizácie s firmou Chranenepracovisko.eu, s. r. o. z Ivanky pri Dunaji. Zmluvná cena prác na dvanásť mesiacov je takmer 4,46 mil. eur bez dane, predpokladaná cena bola 4,46 mil. eur. Obec vybrala dodávateľa na základe ponúk štyroch uchádzačov, z nich troch vylúčila. Uvedená firma má základné imanie 5 tis. eur a bola založená vo februári 2009, najprv mala meno Chameleon Film, s. r. o. a do februára 2012 Chameleon Film & Poly Invest, s. r. o.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies