Gabbiadini zo Sampdorie do Neapola za 13 miliónov eur

NETKY.SK • 5 Január 2015, 11:01 • 2 min
Gabbiadini zo Sampdorie do Neapola za 13 miliónov eur

RÍM - Taliansky futbalový klub SSC Neapol posilní útočník Manolo Gabbiadini zo Sampdorie Janov, informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Prestupová suma za 23-ročného hráča je 13 miliónov eur a Gabbiadini, na ktorého doteraz vlastnili práva Sampdoria spoločne s majstrovským Juventusom Turín, podpíše zmluvu do roku 2019. Príchod novej akvizície oslavovalo na letisku asi 1000 fanúšikov klubu slovenského stredopoliara Mareka Hamšíka. "Som šťastný, že som v Neapole. Viem, že fanúšikovia sú tu vášniví a chcem sa im odvďačiť výkonmi na trávniku," povedal dvojnásobný taliansky reprezentant. V tejto sezóne Serie A strelil za Janov v 13 zápasoch 7 gólov.

      

Gabbiadini pre trest nemôže nastúpiť v utorňajšom ligovom súboji Neapola s Cesenou, debut by tak mal absolvovať v nedeľu na San Paolo proti majstrovi Juventusu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies