Götze pre zranenie nestihne úvod jarnej časti Bundesligy

NETKY.SK • 8 Január 2016, 12:51 • 2 min
Götze pre zranenie nestihne úvod jarnej časti Bundesligy

DAUHA- Nemecký futbalový šampión Bayern Mníchov sa v úvode jarnej časti Bundesligy bude musieť zaobísť bez služieb Maria Götzeho.

slovakia

left justify in out

Ofenzívny univerzál má problémy so stehenným svalom. Na sústredení v katarskej Dauhe, kde si Bavori rozložili svoj zimný kemp, trénuje iba individuálne.

"Na trávniky by som sa chcel vrátiť vo februári," povedal Götze pre agentúru DPA. Okrem zranenia sa v nemeckých médiách píše aj o jeho nejasnej budúcnosti v mníchovskom mužstve. Zmluva s Bayernom mu vyprší v júni 2017 a vedenie klubu zatiaľ neprejavilo záujem o pokračovanie spolupráce. Denník Bild informoval, že záujem o jeho služby má tréner FC Liverpool Jürgen Klopp, ktorý pozná Götzeho zo spoločného pôsobenia v Borussi Dortmund.

Bayern odštartuje Bundesligu po zimnej prestávke na ihrisku Hamburgeru SV, duel je na programe v piatok 22. januára o 20.30 h.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies