Göteborg sa ospravedlnil za ukončený zápas s Malmöm, sankcie ho neminú

NETKY.SK • 28 Apríl 2016, 12:47 • 2 min
Göteborg sa ospravedlnil za ukončený zápas s Malmöm, sankcie ho neminú

GÖTEBORG - Vedenie švédskeho futbalového klubu IFK Göteborg sa verejne ospravedlnilo za fanúšikovské nepokoje, ktoré vyvrcholili ukončením zápasu 6. kola s Malmö FC. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Zápas predčasne ukončil rozhodca v 77. minúte, keď priletela svetlica k hráčovi Malma Tobiasovi Sanovi, ktorý sa rozcvičoval pri postrannej čiare. Explodujúca svetlica nahnevala bývalého hráča Göteborgu, na čo následne hodil rohovú zástavku do hľadiska.

 

Vedenie klubu sa ospravedlnilo na oficiálnej klubovej stránke súperovi, rozhodcom a fanúšikom, no i tak ho neminú disciplinárne tresty od Švédskej futbalovej asociácie.

 

Za svoje správanie sa verejne ospravedlnil aj Sana, ktorého po svetlici začala bolieť hlava a boleli ho aj uši. "Po tom šoku, ktorý som zažil, to považujem za najhlúpejšie rozhodnutie v mojom živote. Mnohí ľudia ma považujú za vzor, touto cestou sa im chcem ospravedlniť," povedal hráč Malma vo svojom prehlásení. Sanu nečaká od vedenia klubu finančný postih za udalosti zo zápasu.

 

Okrem tohto incidentu sa dostal na ihrisko aj hokejista Frölundy Mats Rosseli Olsen, ktorý tak učinil v rámci stávky so spoluhráčmi. Síce nič nespôsobil, no i tak sa nevyhne finančnému trestu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies